- Exerciţiu (cel puţin) săptămânal de a face ideile să vorbească -

miercuri, 22 decembrie 2010

Gata! Ajunge! Si eu spun ADEVARUL!

Crin Antonescu, la 22:55 la tv, in 22 dec 2010: "... Traian Basescu este ultimul bastion al vechii securitati...".


Sa ajungem cu acest mesaj la toti romanii! ACUM! Este doar un prim pas, urmeaza altii, nu stiu cati... Dar stiu ca nu poti urca muntele din 2 in 3 pasi! Nu mai putem sa ne limitam la ceea ce am facut pana acum. Numarati (toti, inclusiv politicienii profesionisti!) la CATI oameni ajunge ceea ce spuneti, o sa fiti surprinsi cat de putini sunt (in Romania reala, acum).

Tipariti fluturasi, umpleti cutiile postale, scrieti pe geamuri, scrieti pe flori si pe zapada. "... Traian Basescu este ultimul bastion al vechii securitati...". Sa vada toti, pana la ultimul speriat, pana la ultimul tampit.


Trebuie sa izolam toti "aservitii iremediabil" SI SA-I PUNEM IN FATA UNEI MARI MAJORITATI a cetatenilor. Sa facem astfel incat sa nu mai fie loc pentru "naivitati intelectuale", "idealisti plecati din realitate", prostie, lipsa de informare, sa nu mai fie loc pentru nici un subterfugiu, nici o confuzie, nici o scuza. In urmatoarele 2 saptamani se separa DEFINITIV apele (2 sapt e mult - dar vin sarbatorile...) - ACESTA E CEL MAI BUN PRIM PAS LA CARE POT EU SA MA GANDESC.

DE NOI TOTI DEPINDE VIITORUL.

La ce alti pasi va ganditi ?!?...

2 comentarii:

  1. Cei care au trait inainte 90' au fost intru-un fel sau altul afectati de comunism , asa ca numai timpul va schimba ceva ,si generatili de dupa 90' vor putea schimba Romania . Jumate din parlamentarii au avut legaturi cu comnunismul.

    RăspundețiȘtergere
  2. DA ALIN SI TU SPUI ADEVARUL DAR AI O PROBLEMA MARE SI ANUME OAMENII NU AU URECHI SA TE ASCULTE SAU OCHI SA CITEASCA CEA CE SCRII TU ACUM PENTRU CA SUNT PREA OCUPATI CU TOATE RAHATURILE (CU NEVOIELE PRIMARE) SI ATAT, A SI INCA CEVA DUPA 20 DE ANI DE LA COMUNISM AGRESIV SI SECURITATE AGRESIVA AU INCA SARMANII ACEASI FRICA, FRICA DE A TRAI, DE A COMUNICA ETC ISI MERITA SOARTA UN POPOR SCLAV, FARA PERSONALITATE.ELITA NOASTRA SA STII CA NU EXISTA, NU CONTEAZA, STAU CA SOBOLANII IN CUTIUTA LOR SI ASA VOR MURI DOAR PENTRU EI.
    CONCLUZIA MEA SE REZUMA LA 3 RANDURI:
    ELITA = FRICA,TEAMA,CARACTER INFECT
    IAR RESTUL POPULATIEI NISTE IMBUIBATI SI LIMITATI
    VIZAVI DE POLITICIENI = NISTE OAMENI FARA PERSONALITATE, FARA VIZIUNE, FARA PRINCIPII LIMITATI RAU DE TOT.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi afişate numai după moderarea lor.