- Exerciţiu (cel puţin) săptămânal de a face ideile să vorbească -

joi, 26 mai 2011

PD şi Programul USL pentru România

Mâine, 27.05.2011, Uniunea Social Liberală începe să prezinte Programul său alternativ.
USL a scris acest program presupunând că o să-l aplice.

Puterea actuală nu a făcut publice adevărate sale intenţii. S-ar vedea cu ochiul liber că nu are un Program aplicabil pentru România, are numai declaraţii de intenţie mincinoase. Guvernează după melodia compusă de FMI. Puterea actuală îşi programează doar "propria şi personala" îmbogăţire şi acaparare de putere.

De mâine puterea o să MINTĂ spunând că programul USL nu e bun şi o să FURE tot ce poate din el...
Aţi observat cum s-a domolit "elanul de modernizare şi reformare" în ultimele luni, de când FMI nu mai dă indicaţii? Băsescu nu mai ştie ce să facă... Clamează (doar clamează!) "competitivizarea sectorului de stat al economiei" (... tot de la FMI ...) şi e indignat că optimismul său nu e împărtăşit de toată populaţia, de toată presa.... Grotesc!

Programul USL a fost muncit o perioadă îndelungată, de partide foarte diferite între ele (cel mai bun verificator al tău este cineva diferit de tine)... Nu ştiu cum arată acest program general, dar un alt program, "Programul pentru Bucureşti" are un caracter CONCRET, este aproape terminat, lipsesc ............. preambulul şi declaraţiile politice cu caracter general ! .... Ştiu că în comisiile PNL de Interne, Muncă, Mediu se munceşte zdravăn şi serios la proiecte CONCRETE....

Puterea actuală improvizează şi manipulează. Prezintă emfatic drept "reformări" deformările pe care le-a operat cu satârul. O fi în stare măcar să "fure bine", să aplice cu adevărat, nedeformat, măcar o părticică din Programul USL?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi afişate numai după moderarea lor.