- Exerciţiu (cel puţin) săptămânal de a face ideile să vorbească -

marți, 15 februarie 2011

Update la "Albă ca zăpada şi înnălbirea cu clor"

Update la http://boicualin.blogspot.com/2011/01/alba-ca-zapada-si-innalbirea-cu-clor.html

În 1-2 săptămâni urmează să fie aruncaţi pe nisipul circului cei 1-2 care sunt sortiţi să decredibilizeze alianţa PNL-PSD. Degeaba. Se poate mulţumi cu zâmbetul pe buze pentru serviciile de vidanj prestate gratis. Se poate solicita insistent finalizarea vidanjării acum, fără întârziere. Se poate pune egal între pd şi "pubela cu draci"... He he he !...
Scopul pentru care vor fi atacaţi (prematur) cei 1-2 "reprezentanţi" ai PSD-PNL este lansarea cu succes a noii faţade pd-iste. De ce s-a păstrat pentru acum "acţiunea vama" sacrificând obiectivul Schengen? Pentru că se urmează neabătut scenariile de manipulare în masă alcătuite de singurii profesionişti ai puterii actuale... În noiembrie-ianuarie a crescut progresiv frecvenţa acţiunilor de forţă de orice fel. Valul propriu-zis a început "neutru" din vămi, s-a absorbit cu pierderi minime şocul EMOŢIONAL al auto-incriminării şi s-a deturnat furia boborului către marii sindicalişti (care pot funcţiona ca o "amintire-etichetă" a întregii bolboroseli justiţiariste). S-a arătat pisica tuturor acoliţilor.
Mai trebuie simulată "puterea asupra poporului", pentru ca propria lor armată (dimpreună cu mercenarii ce le stau alături) să nu se dizolve de teama înfrângerii...
Marele şi cel mai temut băşicos justiţiar a depăşit pragul ridicolului (cu declaraţii de genul "PSD şi PNL "ar trebui să zică bogdaproste dacă nu pierd drastic alegerile""). O "senzaţie" care s-ar sparge ridicol ca o băşică de săpun într-o atmosferă normală şi care poate pluti numai în suspensia groasă de jeg pe care au ridicat-o dinadins în jurul capetelor noastre, scormonind frenetic cu copitele în depunerile adânci de nămol ale "subconştientului colectiv". Nu cred că există o descriere mai "elegantă" a monstruozităţilor practicate de aceşti indivizi.
Băşicosu justiţiar vrea să finalizeze acum partitura unei manele cu "figuri impuse" (sic!), pe care o hăhăie cu tupeu fără să vadă că propriilor lui dansatori le îngheaţă rictusul slugarnic pe faţă.
A VENIT MOMENTUL SĂ NU MAI FIE LUAŢI ÎN SERIOS.
Au căzut în propria capcană. Înnălbirea cu clor emană vapori toxici! Până şi cei mai tâmpiţi cetăţeni, cei mai înrăiţi fumători (sic!), cei mai fanatici sectanţi, cu toţii preferă să respire aer curat.
ORICE ar face pot fi ridiculizaţi PRIN CONTRAST. Iar dacă nu fac nimic... pică "natural" în groapa săpată altora. Gata !
E (...) SUFICIENT (...) UN BOBÂRNAC. Şi multe zâmbete dispreţuitoare la simulările ridicole de forţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi afişate numai după moderarea lor.